Tisztelt Látogató!

Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek a Márton Biztonságtechnikai Kft-t, mely lakások, családi házak, nyaralók, üzletek, irodák behatolásjelző-, tűzjelző-, beléptető-, videomegfigyelő- és gyengeáramú rendszereinek tervezésére, kivitelezésére és azok karbantartására szakosodott vállalkozás.

Cégünk 2016-ban alakult elektronikus vagyonvédelemi tevékenységek ellátására. A cég vezetője több mint húsz éves, szakmában eltöltött elméleti és gyakorlati tapasztalattal szolgálja ügyfelei érdekeit. Célunk az, hogy minden ügyfelünknek megbízható és hosszútávon együttműködő partnerei legyünk, biztosítsuk a biztonságtechnikai rendszerek hibamentes működését. Ezen cél megvalósítása érdekében beszállítóinkkal hosszú távú együttműködést sikerült létrehozni.

Cégünk rendelkezik a vagyonvédelmi tevékenységhez szükséges Rendőrhatósági Engedéllyel, valamint rendelkezik a tevékenységhez szükséges felelősségbiztosítással.

Referenciánk jelentős része magánszemélyekből áll, ahol természetesen nem csupán telepítést, hanem karbantartást és a szükséges szervizelést is elvégezzünk.
Főtevékenységünk a biztonságtechnikai megoldások kidolgozása és megvalósítása ügyfeleink részére. Termékeink között megtalálható a vagyonvédelmi feladatokra megoldást biztosító eszközök teljes választéka.

A következő szolgáltatásainkat ajánljuk figyelmébe:

– helyszíni felmérés

– árajánlat készítés

– tervezés

– telepítés

– javítás

– karbantartás

– távfelügyeleti csatlakoztatás.

Reméljük, rövid bemutatkozásunkkal sikerült felkeltenünk érdeklődését.