Vezeték nélküli riasztó rendszer

Vannak olyan körülmények, amelyek a vezeték nélküli riasztó rendszerek használatát teszik szükségesé. Gyakorlat szerint ezek a már meglévő kész ház, lakás, műemlék védem alatt álló épület, építkezési terület  vagy egyéb olyan objektum, ahol nem gondoltak a biztonságtechnikára. Ebben az esetben két lehetőség nyílik, vezetékes riasztó rendszer kerül kialakításra (ebben az esetben gondolni kell a járulékos munkákra, vésés, faláttörés, festés vagy a falon kívüli kábelcsatornában történő vezetékezés) illetve a vagy a vezeték nélküli megoldás. Az ügyfelek gyakorta ezek a nem kívánt problémák miatt halasztják el a biztonsági rendszerek beszereltetését. A vezeték nélküli rendszerek mobilitása sok egyéb felhasználási területet kínál. Építkezések, vagy folyamatosan változó környezet ideiglenes védelme. Műemlékek, hétvégi házak, garázsok… sorolhatnánk a véget nem érő példákat.  Ebben a problémában szeretne cégünk segítséget nyújtani a rádiós rendszerek ajánlásával.

A vezeték nélküli riasztó rendszer a megoldás!

Az általunk javasolt Texecom Ricochet vezeték nélküli rendszer biztosítja az optimális megoldást. Sajnos a vagyonvédelmi piacon kapható gyengébb minőségű termékek, valamint az előítéletek a vezeték nélküli rendszerekkel szemben kialakítottak egy hamis képet ezekről a megoldásokról. A Texecom Ricochet vezeték nélküli betörésjelző rendszert a régebbi koncepció alapján nagymértékben továbbfejlesztették, ennek köszönhetően megfelelő alternatívája a vezetékes rendszernek.

A riasztórendszer perifériái rádiófrekvenciás kapcsolaton keresztül állnak összeköttetésben egymással. Külön belső tápellátással rendelkeznek, így nem igényelnek vezetékezést. Az eszközök működési frekvenciája a vagyonvédelmi eszközökre fenntartott 868MHz. Az eszközökben található elemek élettartama 2-3 év.