Videotechnikai rendszerek

A videotechnikai megfigyelő rendszerek a XXI. Század elejére a modern biztonságtechnikai megoldások szerves részévé váltak. Manapság egyre nagyobb igénye a társadalomnak a magántulajdon épségének megóvása, meglétének felügyelete. A kamerák jelenléte segít a bűncselekmény megelőzésében. Áruházakban, üzletekben, irodákban, pénzintézetekben elmaradhatatlan része a biztonságtechnikai rendszereknek, de az élet számtalan területén már nem elég a betörés vagy a lopás tényét egy riasztórendszerrel jelezni, szükséges, mondhatni elengedhetetlen segítség az elkövető azonosításában és elfogásában a képrögzítés.

Egyre több üzleti ügyfelünk keres meg minket azzal a kéréssel, hogy értékeit szeretné a lehető legnagyobb biztonságban tudni és nem csak a bolti tolvajokkal szemben, hanem akkor is amikor hosszabb ideig távol van. Folyamatos ellenőrzést tud biztosítani a munkavégzés hatékonyságáról. Ebben nyújt segítséget cégünk, az általunk javasolt a mindenkori igényeknek és helyszíni viszonyoknak legjobban megfelelő eszközökkel. Nyomon követheti a védett területen történő mozgást, a nap 24 óráján keresztül folyamatos megfigyelést tud biztosítani akár otthonról, akár a világ bármely pontjáról, ahol internetes elérhetőség van.

Cégünk olyan biztonsági kamera rendszerek tervezését és kivitelezését ajánlja partnereinek, amely megbízható, korrekt, felhasználható képeket rögzít egy esetleges bűncselekmény elkövetésekor.

A videotechnika rendszer részei:

  • Kamera
  • Varifokális objektív
  • Digitális képrögzítő, 4 / 8 / 16 / 32 / 64 kamerás változatban
  • Háttértároló
  • Monitor
  • Szünetmentes tápegység

A képrögzítés időtartama eszköztől és minőségtől függően 24 órától akár több hónapig is megoldható, de minden esetben a figyelembe kell venni a hatályos szabályozást!